• ab header v2

Aanbiedingen

Motorbanden

Sinds 1992 monteren wij grote hoeveelheden motorbanden. We hebben een ruime eigen voorraad van de diverse merken. Wij zullen niet altijd direct kunnen leveren. Ook al zou de band op voorraad liggen, dan nog moet er natuurlijk ook tijd zijn om hem te monteren. Dus is het altijd raadzaam om eerst voor een offerte te bellen en een afspraak te maken. U kunt bij ons altijd op de montage blijven wachten. Dus geen gedoe met brengen en halen: 1 keer op en neer. Wij monteren alle mogelijke motorbanden indien deze voldoen aan de fabrieksvoorschriften. Als de veiligheid in gevaar komt, dan stoppen wij.

Sinds 1992 hebben wij zo’n scherpe prijsstelling dat het zich eigenlijk niet loont om op Internet te kopen. U gaat toch ook naar die kapper waarvan u weet dat hij goed knipt en niet naar de goedkoopste (de tondeuse ligt klaar: Gratis).

Wij de- en monteren ook motorwielen. Kosten: 25.00 euro per wiel, montage maximaal ½ uur (alleen bij ons gekochte banden)

Harley Davison wielen bouwen wij alleen uit op uurtarief!

Wij monteren uw banden met professionele montage apparatuur. Deze machine heeft misschien niet de beste uitstraling maar staat boven aan de top in de banden branche. Doeltreffendheid is bij DQN de maatstaf: geprofileerd gereedschap met onmiddellijk verticale en horizontale afstandsregeling, waardoor wrijving van het gereedschap met de velg is uitgesloten, noch tijdens het demonteren noch tijdens het monteren.


De lineaire hieldrukker, de stevigheid van de draaitafel, het geprofileerd gereedschap en de RF ARM zijn de 4 exclusieve punten van DU QUESNE.

duquesne-110-2