• ab header v2

 

Kentekenloket

Na ruim 60 jaar monopolie van het Postkantoor is het vanaf nu ook mogelijk om een kenteken over te schrijven bij Abel banden service.

Kl-is-geopend

 

 

Bij ons kunt U  uw kenteken laten omschrijven en schorsen zonder afspraak

 

 • auto
 • motor-,scooter en bromfiets
 • caravan en aanhanger
 • bus en vrachtwagen

en alle andere voertuigen met kenteken.

 

*Kosten zijn bij wet vast gelegd.

  VEILIG BETALEN KAN NU OOK.

 

Vind een kentekenloket

 

Veilig Betalen bij Kentekenloket

Auto kopen of verkopen? De betaling is altijd spannend. Als koper wil je zeker zijn dat de auto na betaling op jouw naam staat. Als verkoper wil je zeker zijn dat je het geld ontvangt. Aan al deze onzekerheden wordt een einde gemaakt met de Veilig Betalen module van Kentekenloket. De koper is verzekerd dat de auto op zijn naam komt te staan en de verkoper krijgt gegarandeerd het afgesproken bedrag op zijn bankrekening gestort. Kentekenloket fungeert als tussenpersoon. De eenmalige kosten van 10 euro zijn voor rekening van de verkoper.

Door een technische storing bij onze ICT-partner (www.safe-betalen.nl) is het op dit moment helaas niet mogelijk een Veilig Betalen transactie te starten. Zodra de kwaliteit 100% gegarandeerd is, kunt u weer gebruik maken van onze dienstverlening. Excuses voor het ongemak. Uiteraard kunt u wel gewoon terecht bij Kentekenloket voor het op naam zetten van een kenteken. We houden u op de hoogte.

De voordelen van Kentekenloket Veilig Betalen:

 • Eenvoudig
  Transactie snel voorbereid via de Veilig Betalen module en vlot en veilig afgerond bij een Kentekenloket dicht in de buurt.
 • Veilig
  Het afgesproken bedrag, tot maximaal 15.000 euro, wordt door de koper op een beveiligde tussenrekening gestort en pas overgeboekt naar verkoper als de auto is overgeschreven.
 • Gelijkwaardig
  Op geen enkel moment bezit één van beide partijen zowel de auto als het geld.
 • Flexibel
  Het verkoopbedrag kan nog tot het laatste moment aangepast worden. Bijvoorbeeld na een proefrit of aankoopkeuring door een specialist.
 • Zekerheid
  Tot het laatste moment de touwtjes in handen want de transactie wordt pas afgerond als de koper en verkoper beiden hun eerder ontvangen, unieke code samenvoegen.

Lees hier meer over alle voordelen van Kentekenloket

Animatie Kentekenloket Veilig Betalen

 

Veilig Betalen in één oogopslag

In één oogopslag zien hoe Kentekenloket Veilig Betalen voor jou werkt?
Bekijk dan onze infographic.

 

Helpdesk Kentekenloket Veilig Betalen

Heb je een vraag over de service Kentekenloket Veilig Betalen? Bel dan met de helpdesk Kentekenloket Veilig Betalen via 088 – 376 78 84

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Mail

Wil je liever je vraag mailen? Dat kan! Stuur dan je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bekijk hier het Privacy Statement voor Veilig Betalen Kentekenloket.

 

 

 

 

  https://kentekenloket.nl/veilig-betalen